Volg een workshop

Wil je meer weten over de theeplant en hoe je een lekkere kop thee zet, volg dan onze basisworkshop. Je ontdekt er, in een kleine groep, de geuren en smaken van verschillende soorten thee. Op een korte tijd wordt je een meester in het thee zetten . Theesommelier Robin Boels leert je de kneepjes van het vak !

Foodpairing, het combineren van thee met voeding, maakt theedrinken nog boeiender ! De workshops ‘thee en kaas’, ‘thee en chocolade’ en ‘thee en tapas’ zijn een ware ontdekkingstocht. In de lente verrassen we je met de workshop ‘IceTea’.

Binnenkort komen er ook meer gespecialiseerde workshops voor wie zich wil verdiepen in een bepaalde klasse thee of een bepaald theeland.

Alle workshops worden, in het Nederlands, gegeven op onze locatie te Brugge. Deze locatie is toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers.

Binnenkort starten we ook met workshops op onze locatie te Brussel. Op ‘vier hoog’ verzorgt het team van ‘Brussels Tea Academy’ workshops in het Nederlands, het Frans en het Engels. Op deze manier hopen wij ook de vele expads in Brussel te kunnen bereiken. ‘Brussels Tea Academy’, gelegen op de 4de verdieping, beschikt niet over een lift!

MET GEVOEL VOOR THEE

basisworkshop

THEE EN KAAS

een ontmoeting van terroirs

THEE EN CHOCOLADE

in harmonie

THEE EN TAPAS

een verkenning in foodpairing

 ICETEA

een zomerse verfrissing